Free counter and web stats

sunnuntaina, joulukuuta 13, 2009

Hannu Hanhi vauhdissa

Virtuaalimaailma osaa yllättää. Tänään se antoi minulle enemmän kuin osasin odottaakaan. Voitin blogiystäväni "SuurellaSydämellä" järjestämässä jouluarvonnassa toisen palkinnon. Vau, se oli mukava päätös tälle viikonlopulle! Nyt odotan innolla, että saan arvontavoiton kotiin.

Lapsuudessani ja nuoruudessani minulla oli aivan käsittämättömän hyvä tuuri arpajaisissa. Osittain se saattoi johtua siitä, että isäni osallistui niin tolkuttoman paljon erilaisiin arpajaisiin lastensa nimillä. Se ei kuitenkaan selitä kokonaan loistavaa onneani. Paras saavutukseni oli, kun voitin eräissä arpajaisissa molemmat palkinnot. Muistan ne vieläkin: punainen collegepusero ja leipäjuusto.

Seinällämme komeilee edelleen Kimmo Kaivannon taulu, jonka voitin lapsuudessa. Erään toisen taulunkin voitin, mutta se ei ole tainnut ansaita enää paikkaansa minkään kodin seinällä. Parhain arpajaisvoittoni oli varmaankin matkalahjakortti, jonka sain lukioaikana. Sen ansiosta tein äitini kanssa ikimuistettavan aurinkomatkan Korfun saarelle. Tullessani kotiin hyvin ruskettuneena menin esittelemään pikkuveljelleni rusketusrajoja. "Katso, mikä kesätyttö", sanoin. Pikkuveli purskahti hillittömään nauruun, ja kohta tajusin syyn. Kesätyttö-kilpailut olivat taas Iltalehdessä käynnissä...Nauru pidentää ikää!

5 kommenttia:

Janne kirjoitti...

Hei Elina!

Oletpa tosiaan ollut onnekas, matkalahjakortti on ollut jo rahallisestikin arvokas, hui!

Toivottavasti raskautesi on sujunut kivasti ja että elämä olisi muutoinkin mukavaa. :)

Rauhallista adventtiaikaa sinulle ja perheellesi!

Mimosa kirjoitti...

Onnea! minäkin voitin männä viikolla arpajaisissa - Tosin aika pieni voitto oli: kaksi punaista kynttilää :-) Käytiin tätini kanssa yhdessä käsityöliikkeessä (siellä ne arpajaiset) sen jälkeen kun hän ensin oli opettanut minut tekemään karjalanpiirakoita - sukupolvelta toiselle.. :-)

Elina Koivisto kirjoitti...

Kiitos, Janne! Raskaus ja elämä muutenkin sujuu ihan hyvin, vaikka vähän väsyttääkin. Onneksi kohta alkaa joululoma! Siunausta teidän adventtiinne!

Kiitos, Mie! Mukavaa, että olet myös ollut onnekas monella tapaa. Onpa mukava, että arvokkaat taidot siirtyvät sukupolvelta toiselle. Siunausta joulun odotukseen!

mm kirjoitti...

Meillä lähinnä lapsenlapset saavat nimensä erilaisiin arpajaislippuihin. Joskus jotain pientä voittavatkin. Nyt viime lauantain lähetysarpajaisista on yhdelle tulossa arabihuivi, sellainen nuorison nykyisin suosima malli. Sopiva juuri kymppisynttärinsä viettäneelle.

Elina Koivisto kirjoitti...

Hei mm! Luulen, että minunkin isäni on siirtynyt lastenlasten nimien kirjoittamiseen! Hauskaa, että kymppivuotias saa trendikkään lahjan. Lapsillehan niitä kannattaa kirjoitela, kun ei me aikuiset oikein taideta arvostaa samalla tavalla voittoja. Toisaalta SuurellaSydämellä arpajaisten voitto lämmitti ihanasti mieltä. Varsinkin suklaalevy, jonka olen jo muutaman apulaisen kanssa saanut tuhottua. Taisi ollakin tämän syksyn ensimmäinen kerta, että oikein ahmin suklaata. Sopi jotenkin hyvin tällaiseen väsyneeseen oloon ja pakkaseen. Siunattua joulua teidän koko suvullenne!