Free counter and web stats

perjantaina, helmikuuta 24, 2012

Iloisella mielellä paastonaikaan

Yksi unelmani on toteutunut: saan tanssia Gospel-lattareita kotiseurakuntani jumppasalissa joka viikko ihanan ystäväni johdolla. Tänään tanssituntimme oli todella onnistunut. Ehdimme tunnin aikana opetella rumbaa, salsaa, bacciataa ja jivea. Suurin osa koreografioista oli tuttuja jo edellisiltä kerroilta, minkä vuoksi kaikki energia ei mennyt uuden oppimiseen. Nautin liikkeestä, musiikista ja naisellisuudesta.

Tänään iloitsin erityisesti siitä, että musiikista suuri osa oli suomenkielistä. Vaikka musiikki on aina hengellistä, oli tänään helpompi kokea Jumalan ylistystä tuttujen laulujen avulla. Tunnista jäi mieleeni erityisesti soimaan venyttelymusiikkina käytetty Pekka Simojoen laulu Hymni. http://www.youtube.com/watch?v=tHjoj6tWGRI Laulun motto "Risti vain jäljelle jää" sopii hyvin paastonaikani teemaksi.

Olin tanssitunnin jälkeen yhtä hymyä. Siitä tuli mieleeni Satu Kreivi-Palosaaren ihana ajatelma katumuksesta ja paastosta. Vietän paastonaikaa herkkulakon merkeissä. Pyrin sen lisäksi viettämään enemmän aikaa Jumalan seurassa, koska tiedän sen tekevän minulle hyvää. Gospel-lattarit muistuttivat minua siitä, miten Jumalan lähellä ihmisen on onnellista olla.

-Katso isä!
Pikkutyttö ottaa pari tanssiaskelta,
heilauttaa vaaleita hiuksiaan taaksepäin ja nauraa.
Isä katsoo tytärtään ihastuneena.
- Oletpa sinä nätti.
tyttö juoksee isän kaulaan.

Kun paastoat, voitele hiuksesi ja pese kasvosi, sanoo Jumala
ja aikoo katsella minua.
-Katso isä!
Satu Kreivi-Palosaari

"Älkää olko synkän näköisiä niin kuin tekopyhät" Matt. 6:16

Ei kommentteja: