Free counter and web stats

perjantaina, maaliskuuta 30, 2012

Melkein kuin Milanossa

Pienituloisen kotiäidin (veroprosentti 1%) ei tarvitse lähteä Milanoon asti shoppailemaan ja haistelemaan kevättrendejä. Ajelin auton Keravalle (josta pääsee ilmaiseksi junalla vaunujen kanssa) ja matkustin Stadiin. Keskustassa nautin kuivista kaduista, kauniista ja trendikkäistä naisista (mm. kaksi suosikkimalliani + yksi näyttelijä), tyylikkäistä pukumiehistä sekä kansainvälisestä ilmapiiristä.
Tein ihanan kierroksen Kämp Gallerian upeissa kaupoissa sekä Aleksanterinkadun ja Pohjoisesplanadin näyteikkunoilla. En aikonut ostaa mitään, mutta löysinkin edullisesti tyttömäisen ja merihenkisen sinivalkoisen trikoomekon sekä Kuopukselle ekat farkut. Kevätretki huipentui herkulliseen lounaaseen ystävän kanssa. Täydellinen kotiäidin virkistäytymisretki :).

PS. Tunika ja rannekoru ovat ystäväni tekemiä kirpputorilöytöjä. Me Naiset -lehdessä sanottiin tämän kevään hiustrendiksi pitkiä, luonnollisia ja huolettomia laineita. Otin trendin tosissani ja menin nukkumaan minuutti suihkun jälkeen. Onnistunut lopputulos ;)

Ei kommentteja: