Free counter and web stats

sunnuntaina, heinäkuuta 23, 2006

Innokkaat käytösleiriläiset

Lapsuudessani äiti luki meille paljon kirjoja. Yksi mieleenpainuvista kirjoista oli "Kolmen prinsessan leiri" (nimestä en ole aivan varma), jossa tavallisen perheen lapsille opetettiin kauniita käytöstapoja järjestämällä heille prinsessaleiri. Keväällä olimme Vesan kanssa välillä kypsiä Anttonin ja Lauran temppuiluun. Sanoimme, että he joutuvat mummin käytösleirille, jos käyttäytyminen ei parane. Antton ja Laura innostuivat asiasta valtavasti ja alkoivat pyytää, että pääsisivät käytöslerille. Niinpä meidän ei auttanut muuta kuin tilata Pellon mummilta käytösleiri.

Lapset ovat odottaneet leiriä hartaasti. Intoa lisäsi vielä se, että Anni-serkkukin ilmoitettiin leirin kolmanneksi osallistujaksi. Anttonin opetussuunnitelmaan on hyvien käytöstapojen lisäksi sisällytetty kengännauhojen solmimimisen opettelu. Se on tulevalle ekaluokkalaiselle tärkeä taito! Antton on miettinyt, saako leiriltä sen verran vapaata, että ehtii leikata mummilan nurmikon. Eiköhän...
Elina

PS. Sysmän mummu innostui käytösleiristä niin, että ajatteli järjestää ensi kesänä lapsille luontoleirin. Kannatamme ajatusta lämpimästi! Antton sanoi viime kesänä pitävänsä eniten Koivupuistosta, kun siellä on eniten luontoa...Voi, voi näitä kaupunkilaislapsia!

Ei kommentteja: