Free counter and web stats

maanantaina, tammikuuta 07, 2008

Popsi, popsi, popsikkaat

Perheessämme on menossa uusi villitys. Lapsemme saivat marraskuussa lahjaksi ensimmäisen Popsikkaat-videon, ja siitä lähtien Popsikkaat ovat olleet mukana perheemme elämässä. Lapset laulavat heidän laulujaan ja toistelevat vuorosanoja. Minäkin olen jo oppinut muutaman laulunsäkeen: "Porkkanaa, sellerii...". "Oi pupu, oi pupu..."

Raamatunkertomukset ovat alkaneet taas elää aivan uudella tavalla lastemme elämässä. Muutama vuosi sitten hankitut piirretyt raamatunkertomukset tuntuvat jo Miksunkin mielestä tylsiltä, iltalukemiseksikin lapset yleensä valitsevat muita kirjoja kuin raamatunkertomuksia. Siksi tuntuu todella hyvältä, että Popsikkaat kiehtovat ja innostavat heitä. Jos Pietarin ja Andreaksen sijasta lapset innostuvat seikkailevista tomaateista ja kurkuista, ei se varmaankaan haittaa mitään. Tärkeintä, että Raamatun sanoma ja kristilliset arvot tulevat heille jossain muodossa. Kannattaa tutustua!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Moi Elina! Hauska kuulla,että "Veggietales" on nyt Suomessakin!

Näin just yhdessä kirkon tapahtumassa ensimmäisen kerran ko. sarjaa, ja täytyy sanoa, että se oli ihan taidolla tehty ja sanoma oli aitoa. Tosin omaan makuuni siinä oli liikaa ääntä ja melskausta, mutta lapset näyttivät tykkäävän.

Kaisa S. täältä pallon toiselta puolelta