Free counter and web stats

maanantaina, maaliskuuta 24, 2008

Särkänniemi vai Lepo-Lasse?

Perheessämme käydään kuumaa keskustelua piispanvaaleista. Neitokaisemme sai jostain tietoonsa menossa olevan kamppailun ja kiinnostui siitä oitis. Tampereen piispanvaalit ovat siitä lähtien olleet osa perheemme elämää, koska tyttäremme on hyvin utelias, tiedonhaluinen ja innokas. Hän on tentannut lisätietoa meiltä vanhemmilta sekä isoveljeltä.

Tänään automatkoilla lapsemme keksivät jäljellä oleville piispakandidaateille oikein lempinimet. Pekka Särkiö nimettiin Särkänniemeksi; oiva nimi Tampereen kisassa. Matti Repon titteliksi valittiin Lepo-Lasse; nimi saatiin luonnollisesti perheemme lempinojatuolista. Tiukassa äänestyksessä Särkänniemi voitti 4-1. Emme paljasta sitä, kuka oli Lepo-Lassen kannalla. Joka tapauksessa kaikki äänestäjät olivat sitä mieltä, että kummatkin ehdokkaat sopivat loistavasti Tampereen piispaksi. Mikaelkin oli isän puhelimen kautta katsottujen internet-kuvien perusteella vakuuttunut ehdokkaiden pätevyydestä. Siispä odotamme keskiviikkoa koko perheellä rauhallisella ja odottavaisella mielellä.

PS. Kaikille piispaehdokkaille antaisin vihjeeksi ottaa mallia legendaarisesta Olavi-piispasta. Hän oli hyvin odotettu vieras aikoinaan perheessämme, koska hän toi aina meille lapsille tuliaisiksi Kismet-suklaata. Oi niitä aikoja...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Olipa Elinalla hauska kirjoitus automatkalta. Taas kerran mummu sai makeat aamunaurut!Olispa ollut kiva olla mukana äänestämässä. Ihan vaan näitten lempinimien takia. Nyt sitten vaan jännittämään kumpi voittaa "Särkänniemi" vai Lepo-Lasse".