Free counter and web stats

perjantaina, syyskuuta 29, 2006

Työtä riittää taas...


"Työtä riittää taas" laulaa Juha Tapio laulussaan. Tämä on pätenyt kohdallani palattuani virallisesti töihin tämän viikon tiistaina 6 viikon sairasloman jälkeen. Sairaslomallakin tuli tehtyä yhtä ja toista työjuttua. Koordinaattorina olen ollut vastuussa mm. työvuorolistoista ja siinä olikin tekemistä, että sai kaikki palapelin osat paikoilleen näin ison seurakunnan toiminnassa. Työvuorolistalla on myös taipumus muuttua koko ajan, vähän väliä saa olla korjaamassa "lopullista" versiota.

Tällä viikolla kävimme pitämässä rippikouluinfot Vaasan yläasteilla. Rippikoulun suosio näyttää taatulta, kun joka koululla oli paikalla ilmeisesti koko ikäluokka. Mielenkiinnolla odotamme miltä tilanne näyttää ilmoittautumisten jälkeen.

Tänä perjantaina meillä oli syksyn ensimmäinen IKHTYS-messu Vaasan kirkossa. IKHTYS-messu on suurelta osin nuorten itsensä toteuttama messu. Oli meitä tosin 4 työntekijääkin mukana, mutta nuoria oli eri tehtävissä parikymmentä. Musiikista vastasi houseband, jonka laulajat näkyvät kuvassa.

Kolmen vuoden takainen rippikoululaiseni Jenny piti hienon puheen messussa elämän tärkeysjärjestyksestä; onko ykkössijalla raha ja shoppailu vai Jumala. Väkeä oli paikalla yli 80 henkeä. Myöhemmin illalla sain viestiä, että "jatkoilla" nuortentila Crossissa oli paikalla jo yli 120 henkeä. Crossiin mahtuu virallisesti 100 henkeä, joten tiivistä on.

Leikkauksen jälkeinen kuntoutus on edennyt hyvin. Tänään olin jälleen fysioterapiassa, jossa laitettiiin ensimmäisen kerran "punttitreeniin". Tulosta alkaa syntymään, tein liikkeitä 2kg:lla ja joitakin 1 kg:lla :-) Siitä se lähtee...

Vesa

Ei kommentteja: