Free counter and web stats

torstaina, syyskuuta 10, 2009

Haluan herättää aamuruskon

Kesän aikana olen kuullut ja lukenut ystäviltäni innostuneita viestejä Jukka Leppilammen konserteista. Ystäväni ovat tulleet kosketetuiksi ja kokeneet tapahtumissa Jumalan läsnäoloa ja hoitoa. Eräs ystävä laittoi Facebookiin status up daten, jonka mukaan Leppilammen konsertti oli ollut kaikkien aikojen paras hänen 20-vuotisen fanittamisen aikana. Toinen ystävä ei pannut huonommaksi, vaan oli sitä mieltä, että oli jo saanut kokea palan taivasta.

Huomenna 11.9. klo 19 Jukka Leppilampi esiintyy Uskomaton ilta -kahvilassa Paavalinkirkon alasalissa. Illan teemana on "Haluan herättää aamuruskon". Leppilampi laulaa ja puhuu kristittynä elämisestä sekä visioi suuria. Musiikin ja puhene lisäksi kahvilassa on tarjolla hyvää seuraa, pientä purtavaa, kahvia, teetä ja sympatiaa. Ja kaikki aivan ilmaiseksi! Ilta päätetään lyhyeen ehtoollishetkeen Paavalinkirkossa. Olet sydämellisesti tervetullut!

Aika: Pe 11.9 klo 19
Paikka: Paavalinkirkon alasali, Sammatintie 5 (kirkon vasemmalta puolelta olevalta sisäpihalta sisään), Sturenkadun ja Hämeentien risteyksessä. Paikalle pääsee kätevästi esim. ratikoilla 6 ja 8.

5 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Arvaa, kuka on kuin onkin kylillä tuolloin? Jee! Ehkäpä siis tapaamme, jos ei aikataulut aivan mene männikköön. Toivon, että ne menee Paavaliin. :)

Siijuu! Ihanaa iltaa odotellessa,

Anu kirjoitti...

Korjaan: Uskomatonta iltaa odotellessa, :)

Elina Koivisto kirjoitti...

Mahtavaa! Tervetuloa!

Mimosa kirjoitti...

Oi voi! Ja on jo huomisillalle kutsu kolmeen eri paikkaan samaan aikaan, ja vielä eri kaupungissa. Leppilampikin on niin hyvä! Toivottavasti joku nauhottaa ja laittaa youtubeen (vink vink) ;)

Olispa mukava olla mukana!

Elina Koivisto kirjoitti...

Aina ei voi voittaa, mie :). Toivottavasti pääset joku toinen kerta. Oli todella hieno ilta!