Free counter and web stats

lauantaina, syyskuuta 26, 2009

Ihana syksyinen retki Mäntyniemeen

Teimme eilen nuorten aikuisten ja opiskelijoiden kanssa retken Mäntyniemeen, seurakuntamme leirikeskukseen. Yhdessäolo oli mukavaa, pizzeriasta tilattu ruoka maittavaa ja kristittyjen yhteys hoitavaa. Nautimme suunnattomasti kauniista luonnosta, joka on tämän viikon aikana pukeutunut ihaniin syksyisiin väreihin. Saunojat ottivat retkestämme kaiken irti ja kävivät monta kertaa pulahtamassa uskomattoman kirkkaassa järvivedessä.

Pieniä pulmiakin tai ehkä paremminkin haasteita sisältyi iltaretkeemme. Taksikeskuksen vastaaja oli toimittanut taksikuskillemme, joka nouti isolla taksillaan meidän Masalan asemalta, väärän osoitteen. Osoitteessa oli vain yhden kirjaimen heitto, mutta se ohjasi kuljettajan aivan väärille urille, vaikka sanoin kuljetuksen alussa osoitteemme. Niinpä lyhyt taksimatka muuttuikin vähän pidemmäksi sigtseeingiksi ennen kuin huomasin kuljettajan olevan menossa aivan väärään suuntaan.

Onneksi sama taksikuski ehti hakemaan meidät illalla pois leirikeskuksesta niin, että pääsimme koko lössi samalla kyydillä. Kuljettajan aikataulu tosin oli sellainen, että eräällä retkeläisellä meinasi tulla paniikki, kun hänen piti lähettää työhakemus ennen vuorokauden vaihtumista. Tästäkin haasteesta selvittiin kunnialla, kun toinen retkeläinen pystyi hoitamaan hakemuksen lähettämisen kännykällään. Voi tätä nykyaikaa!

Illan lopuksi vietimme tunnelmallisen hetken, jolloin lauloimme ja kerroimme toisillemme rohkaisevia ja koskettavia tarinoita uskosta ja kristittynä elämisestä. Tuntui hienolta kuulla sitä, miten eri tavoin Jumala oli puhutellut ja koskettanut sydämiämme. Ilta päättyi rukouspiiriin hämärässä syysilmassa. Taksimies mahtoi olla kummissaan, kun porukka oli vielä hetken rukouksessa, vaikka taksi karautti paikalle. Mukavan retken täydellisti tuttu konnari junassa! Kiitos Herralle!

5 kommenttia:

Janne kirjoitti...

Kirkkonummella oleva Mäntyniemi vitträskin rannalla?

Kuulostaa mukavalta retkeltä! Ilmatkin ovat suosineet lämpöisenä vielä, uskomatonta. : )

Elina Koivisto kirjoitti...

Juuri se!

Ilmat ovat kyllä käsittämättömän ihania. Luoja hellii meitä :)!

Anonyymi kirjoitti...

Voi kunpa oisin saanut olla mukana ! Kyllä, aivan mahtavat ilmat! =)

Anu kirjoitti...

Ihanalta kuulostaa! Juuri mahtikselta! :)

Elina Koivisto kirjoitti...

Kiitos taas kommenteista! Siunausta alkavaan viikkoon!