Free counter and web stats

torstaina, huhtikuuta 05, 2007

YES!

Tänään kiirastorstaina olin Suvilahden koululla pääsiäishartaudessa. Hartaus oli samalla viimeinen käyntini tässä nimikkokoulussa. Tunnelma oli haikean nostalginen.

Hartauden päätteeksi muutaman vuoden uraani koulun nimikkopappina muistettiin parilla lähtölahjalla. 6-luokan oppilaat olivat tehneet alla näkyvän "muotokuvan". Yhdennäköisyys on huomattava:-) Taulu kuvaa monesti aamunavauksissa jne. laulattamaani laululeikkiä Who is the king of the jungle. Albaa en tosin muista pitäneeni aamunavauksissa;-) Iso kiitos kaikille "muotokuvaa" tehneille!

Toiseksi lähtölahjaksi sain hiirimaton, jossa oli kuvattuna saman koulun merenrantajumalanpalvelusta. Se muistuttaa siitä, miten syksyisin olemme kokoontuneet läheiselle merenrannalle aloittamaan lukuvuotta koulukirkolla.



Pääsiäishartaus Suvilahden koululla oli loistava. Oppilaat olivat tehneet hienot näytelmät pääsiäisen tapahtumista, eikä jäänyt ollenkaan epäselväksi, mistä pääsiäisessä oikein on kyse. Hauskaa oli myös se, miten tässä pääsiäishartaudessa laulettiin lähes täsmälleen samat laulut Jumis!-kokoelmasta kuin aamulla olleissa yläasteiden pääsiäiskirkoissa. Yläasteiden pääsiäiskirkot olivatkin isompi produktio ja laitan niistä myöhemmin lisää juttua kunhan saan niistä kuvia...

Kiitos vielä kaikille Suvilahden koulun opettajille ja oppilaille näistä vuosista, jotka sain olla koulun nimikkopappina!
Vesa

1 kommentti:

ihimis-tikkataulu kirjoitti...

joo..mun kaveri "väsäs" yhen kappaleen jonka nimeks tuli yes! oli kyllä haikee tilaisuus..mutta nyt mennään 7 luokalle ja kaikki jutut muuttuu...