Free counter and web stats

tiistaina, heinäkuuta 08, 2008

Serkkupoikien lääkärileikit

Kuulin tänään lääkärileikeistä, joita 3-vuotiaat serkukset olivat asiantuntevasti leikkineet hienon lääkärilaukun innoittamana. Tutkimuksiin kuului mm. vedenpaisumuksen mittaaminen. Nooan Arkki oli hyvin hallussa näillä lääkäreillä!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pojat olivat mitanneet verenpaisumusta - niinkin voi käydä lääkärin ja teologin lapselle...
Anna

Elina Koivisto kirjoitti...

OK! Puhelimessa ei saa aina täysin selvää. Mutta taisi Miksukin tänään sanoa verenpaisumus ennen kuin opetin oikean termin verenpaine. Illan paras oli keskustelu iltarukouksesta. Miksu kysyi, mikä on oikea tie (johdata tietä oikeaa). Vastasin, että se tie joka vie Jumalan luo. Siihen MIksu vastasi: "Ei kun se on vasen. Vasen tie on Jumalan."
Enpä ole ennen tuonkaan rukouksen symboliikkaa miettinyt. Miksiköhän lasten rukouksissa käytetään niin paljon vaikeita vertauksia ja ilmaisuja??? Yhtenä päivänä pohdimme Miksun kanssa Kristusta. En kyllä muista, mistä moinen teologinen keskustelu lähti liikkeelle. Hauskaa elämää joka tapauksessa!

Maria Puotiniemi kirjoitti...

Korkealentoisia keskusteluja teillä:) Mukavaa lukea teologiperheen arjesta, omaa odotellessa...

Elina Koivisto kirjoitti...

Heippa pikkupappi!

Joo, olen huomannut sekä kotona että töissä, että lapset ovat ihan uskomattomia teologeja. Monta johdatusta synnintunnustukseen, tarinaa ja ajatusta olen kyllä saanut näistä syvällisistä keskusteluista.