Free counter and web stats

lauantaina, maaliskuuta 21, 2009

Ei mitään päällepantavaa!

Neiti on varsinainen vaatteiden suurkuluttaja. Aika monesti hän antaa ymmärtää, ettei ole mitään päällepantavaa. Sitten kun menen vaatekaapille tutkimaan tilannetta, on totuus yleensä vähän toisenlainen. Vaatteita kaapissa on enemmän kuin äidillä, mutta mikään ei sovi juuri siihen mielentilaan. 

Tässäkin asiassa voin vain syyttää omia geenejäni. Äiti muisteli juuri hiihtolomalla taas sitä, miten minun piti välttämättä saada toisella luokalla persikanvärinen tuulipuku, jossa oli ihanat röyhelöt. Hinta oli pöyristyttävä, yli 500 markkaa 80-luvun alkupuolella. Äiti yritti saada minut suostumaan siihen, että minulle ostettaisiin vain takki, mutta olin sitä mieltä, että haluan koko puvun tai en mitään. Niinpä äiti heltyi ostamaan puvun, koska tulin ilta toisensa jälkeen silmät punaisina omasta huoneestani itkemästä.

Tänä aamuna olin Neidin mielestä sangen huono äiti, koska olin laittanut kaikki legginssit pesuun. Menin kaapille tutkimaan, kuinka huono äiti olinkaan. Otin korin, jossa säilytetään legginssejä ja sukkahousuja. Vedin esille yhdet legginssit, toiset, kolmannet, neljännet, viidennet ja kuudennet sekä kasan sukkahousuja. Neiti ei muuttanut mielipidetäään: ainoat kunnon legginssit olivat pesussa. "Nämä muut ovat liian joustavia", oli Neidin tuomio. 



  

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

voisihan niitä tiukkoja legginsejä ostaa lisää

Anonyymi kirjoitti...

Mummukin ilmoittautuu syylliseksi geeneistä puheenollen. Vaatteita on monta komeroa täynnä. Kuitenkin on usein tilanne:Ei mitään sopivaa päälle pantavaa. Tosin olen ehtinyt kerätäkin niitä jo aika monta vuotta.

Maria Puotiniemi kirjoitti...

Kuvittelen vaan nyt mielessäni persikan väristä röyhelöistä tuulipukua :D Kiitos illan piristyksestä. *hih*

Mimosa kirjoitti...

Neiti on aikamoinen pikku-Neiti! :) Tunnistanpa myos itseani pienena tuossa..Kauhea murheenkryyni joskus kun piti (omasta mielesta) kamalan rumat housut kouluun laittaa! :-)

Anu kirjoitti...

En ota nyt kantaa tähän aiheeseen... :D

Oletko viikon päästä tiistaina töissä? Jos en aivan väärin muista, niin taidan olla silloin illalla tulossa teille kylään. Mie ja 24 kaveria. Ja ehkä joku muukin. :D Olisi hauska nähdä, jos olet töissä.

Elina Koivisto kirjoitti...

Laura, niitä ei osteta lisää ennen kuin ovat menneet pieniksi :)!

Kiva mummu, että sieltäkin suvusta tunnistetaan ja tunnustetaan geenejä!

Ole hyvä, pikkupappi!

Hei taas Mie! Toivottavasti voit hyvin! Rumat housut koulussa kuulostaa kyllä kamalalta...

Hei taas Anu! Nyt olen kyllä NIIN pihalla. Voit laittaa selvennystä vaikka sähköpostilla, joe et halua yleisesti kirjoitella. elina.koivisto@nic.fi

Anu kirjoitti...

Laitan viestiä privana...

Älä nyt kuitenkaan ala leipomaan meidän porukkaa varten. Meidät ehkä kahvittaa/mehuttaa joku muu. ;D

Anonyymi kirjoitti...

Hei Elina! Olipa hauska tavata sinut perjantaina. Alustuksesi oli mielenkiintoinen ja herätti kovasti ajatuksia.
Laitan oheen linkin blogiini.
Terveisin, Päivi

Elina Koivisto kirjoitti...

Hei Päivi!

Oli todella kiva tavata perjantaina! Liityn heti blogisi lukijoihin! Blogissasi on todella hieno layout :)! Iloa ja siunausta!