Free counter and web stats

sunnuntaina, marraskuuta 19, 2006

Miksun synttäripäivä

Tänään Miksu täytti 2 vuotta. Aamulla menimme bussilla Lepikon leirikeskukseen. Siellä ekana oli tenavakirkko, jossa oli nukketeatteri. Sen jälkeen oli tutustumisleikkejä. Sitten oli leikkimistä. Sitten syötiin lounas. Ruokana oli perunamuusia ja kastiketta. Jälkiruokana oli vadelmakiisseliä.

Sitten mentiin ulos. Ulkona leikittiin väriä, hippaa ja sitten leikittiin maa, meri, laiva-leikki. Sitten mentiin sisälle. Ekana leikittiin vähän. Sitten harjoittelin näytelmää, jossa Jeesus parani Bartimaioksen. Esitin Johannesta, Jeesuksen opetuslasta. Sitten askartelin heijastimen ja sitten vähän leikittiin. Sitten mentiin päivälliselle. Ruokana oli kinkkukeittoa. Ruoan jälkeen oli loppuhartaus. Siinä esitin sitä näytelmää. Sen jälkeen mentiin kotiin bussilla. Leikin bussissa Joonan ja Erikan kanssa "auto ei saa nähdä" -leikkiä. Kun oltiin perillä, oli helppoa mennä kotiin. Bussi pysähtyi Koulukatu 26 kohdalla. Asun Koulukatu 26 B 1. Koti oli aivan lähellä.

Illalla lähdimme torille. Siellä oli Miksun synttäripäivän huipennus: ilotulituksia kello 18:02. Kello 18:05 Rewell Centerin katolla oli kirjoitettu joillakin kynttilöillä 400. Sen takia oli kirjoitettu, koska Vaasa täytti lokakuussa 400 vuotta. Lopussa kello 18:08 tuli oranssi jättimäinen ilotulitus.
T:Antton

PS. Huomenna vietetään Miksun synttäreitä.

Ei kommentteja: