Free counter and web stats

sunnuntaina, joulukuuta 02, 2012

Adventin riemua ja tyyliä!

Upeaan ekaan adventtiini kuului riemullinen adventtikirkko Järvenpään täpötäydessä kirkossa monien ystävien ja tuttujen seurassa. Yksi FB-ystäväni oli erittäin vaikuttunut tyylikkäästä ja pikantista oranssista yksityiskohdasta asussani ;). Kirkon jälkeen nautiskelimme lasten toivomuksesta lounaan Hesellä sekä kotona juhlavat kirkkokahvit adventtimyyjäisistä ostettujen herkkujen kera. Matkalla töih
in satuin kuuntelemaan radiosta ruotsinkielistä jumista. Ilahduin suuresti, kun sain kuunnella vanhoja työkavereitani Vasa svenskasta. Päivä huipentui hauskaan tenavamessuun Paavalinkirkossa. Lauloin, pompin, tanssin, näyttelin, leikin ja tein kaikkea muuta papillista. Suunnitelmista poiketen kaaduin myös portaikossa. Se sopi niin hyvin juhlan tunnelmaan, että vain nauratti :). Kirkkokahveilla oli vielä mahtavia kohtaamisia, joten olen enemmän kuin tyytyväinen päivääni.

5 kommenttia:

Ciacy kirjoitti...

Heippa! Löysin blogiisi sattumalta, kun etsin pieni taivaan enkeli kappaletta. Minusta se on niiiiiiiiiin kaunis. Olen laulanut sitä joskus vuosia sitten koulussa ja oletin että sen nyt netistä löytäisin. Se ei kuitenkaan ole ollut mitenkään kovin helppoa. Onnistuin kuitenkin löytämään nämä sanat sun blogista (http://koivistonperheen.blogspot.it/2008/12/paimenill-yksin-ty.html), joten ehkä sinä tietäisit joskos se olis mahdollista jostain saada? Hyvää joulunalusaikaa :D

Elina Koivisto kirjoitti...

Hei Ciacy! Mulla ei ole muistaakseni olemassa nuottia, mutta luulen, että se löytyy sisareltani. Laittaisitko minulle postiosoitteesi ja sähköpostiosoitteesi osoitteessen elina.koivisto@nic.fi. Lähetän nuotin, jos sen löydät.

Ciacy kirjoitti...

Oi ihanaa, laitan sulle mailia :D

Ciacy kirjoitti...

Tänään sain postia. Kaunis kiitos ♥ Ihanaa joulua sinne teille myös :D

Elina Koivisto kirjoitti...

Ilahduin suuresti, kun huomasin, että sain lähetää postia sinne, missä "sypressit tuoksuu ja viini on vaahtovin". Ihastuttavaa ja siunattua joulua sinulle ja läheisillesi!