Free counter and web stats

tiistaina, elokuuta 21, 2007

Kesäkirkko, nettikirkko, torikirkko

Sunnuntaina tapahtui sellaista, jota minulle ei ole koskaan ennen tapahtunut. Minulla oli työtehtävänä kesäkirkon pitäminen Vaskipellon seurakuntakodilla. Jumalanpalvelus piti kuitenkin peruuttaa, koska paikalle ei tullut seurakuntalaisia. Yksi lammas tuli kylläkin kymmenen minuuttia myöhässä, mutta emme alkaneet pitämään hänelle omaa jumalanpalvelusta. Hän ei ollut nimittäin kovin eksynyt lammas, vaan paljon hurskaampi kuin jumalanpalveluksen toteuttajat. Kolmas jumalanpalvelus saman päivän aikana menee jo ylikunnon puolelle!

Nettikirkko on tämän päivän sana. Niinpä laitan rakkaille lukijoille ravinnoksi rukouksen, jonka olin löytänyt kesäkirkkoa varten. Toivottavasti se antaa voimaa tähän päivään!

Taivaallinen Isä -sinä kaiken armon Jumala.
Kiitos, että aina olet valmis antamaan anteeksi,
kun tulemme sinun luoksesi synteinemme.
Sinä tahdot meidän rakastavan toisiamme,
niin kuin sinä Kristuksessa rakastat meitä.
Rakkaus on ainoa, joka voi yhdistää.
Rakkaus on se mahti, joka voi sitoa meidät täydellisesti yhteen.
Siksi pyydämme:
Anna anteeksi, että päästämme niin paljon pahaa
keskinäisiin suhteisiimme.
Auta meitä selvästi näkemään,
että me silloin olemme esteenä
sinun Kirkkosi yhteydelle.
"Joka on saanut paljon anteeksi,
se rakastaa paljon."
Opeta meitä rakkauteesi luottaen
kulkemaan anteeksiannon tietä
ja opeta meitä sillä tiellä
rakastamaan toisiamme.

PS. Seurakunnan tilanne ei ole yhtään niin toivoton kuin miltä se kuulostaa. Työpäiväni ei ollut suinkaan epäonnistunut. Olin tapaamassa aamupäivän ihmisiä turuilla ja toreilla Myyrmäen maalaismarkkinoilla. Siellä sain keskustella seurakunnan toiminnasta ja uskosta Jeesukseen sekä eksyksissä että tallessa olevien lampaiden kanssa. On aina yhtä hienoa olla tavallisten seurakuntalaisten parissa: evankeliumi voittaa markkinakrääsän mennen tullen! Kadonneiden lampaiden etsiminen on paljon hyödyllisempää torilla kuin seurakunnan tiloissa!
Elina

3 kommenttia:

extreem duudsoni ihmistikkataulu kirjoitti...

jees..niin aina

extreem duudsoni ihmistikkataulu kirjoitti...

lisää tota!

Anonyymi kirjoitti...

Usko Jumalaan on iloinen asia,mutta emme aina huomaa iloa jollemme koe välillä surua ja jopa turhautumista koko elämäämme.siunattuja ilon hetkiä teille kaikille.