Free counter and web stats

lauantaina, syyskuuta 15, 2007

Vastaus haasteeseen!

Nimimerkki mm oli blogissaan haastanut minut vastaamaan kysymykseen, miten pukeudun mennessäni kotikasteeseen. Eiliseen bloghikirjoitukseeni viitaten voin todeta, etten ole kastanut yhtään lasta Vuokko-puvussa eli virallisessa naisten papinpuvussa. Sen sijaan käytän aina itse kasteessa albaa ja yleensä valkoista stoolaa. Heti kasteen jälkeen riisun alban pois ja olen yleensä nykyään mustassa housupuvussani kastekahveilla. Hametta en käytä oikeastaan koskaan, koska onnettomana sukkahousujen käyttäjänä pelkään yli kaiken rikkinäisiä sukkahousuja lyhyen hameen alla. Sen sijaan minulla on melko usein päällä joku muista housupuvuistani.

Kiitos haasteesta,mm! En kuitenkaan jatka haastetta, koska minulla ei ole suomenkielisiä blogituttavuuksia. Hauskaa, että sinä olet eksynyt blogisivuillemme. Muistan, että olen lapsuudessani kirjoitellut kirjeitä tyttärellesi Thaimaahan. Terveisiä myös miniällesi!

Kaikkia sivujemme lukijoita rohkaisen kirjoittamaan kommentteja tai jättämään viestin vieraskirjaan. Ne piristävät mukavasti elämää!
Elina

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, eksyin aivan vahingossa lukemaan blogejasi pari kuukautta sitten - ja jäin heti koukkuun. Kuvailet pappisperheesi elämää kauniisti ja realistisesti. Erityisesti iloitsen siitä, että aito luottamus Jumalaan tulee ilmi teksteissäsi. En ole moiseen törmännyt liian usein meidän virkauskovaisten joukossa. Ehkäpä kirkollamme on vielä tulevaisuutta!