Free counter and web stats

perjantaina, huhtikuuta 13, 2012

Hiukset kiinni kerran vuosikymmenessä!




Lapsena äitini letitti aina aamulla hiukseni. Reissuilla kaverit halusivat tehdä ranskanlettejä ja muita erikoisempia kampauksia hiuksiini. Siitä huolimatta en ole oikeastaan koskaan oppinut pitämään siitä, että hiukseni ovat kiinni. Vielä vähemmän olen oppinut laittamaan itse hiuksiani. Hiustenlaittoni sisältää pesun ja joskus harvoin föönaamisen, jos pitää saada tukka kuivaksi. Paksut ja vähän taipuisat hiukseni ovat ihanteelliset tälläiselle laiskalle hiustenlaittajalle. Tai ehkä minusta on tullut näin laiska juuri siitä syystä, että kaverit ja Mies väittävät hiusteni näyttävän hyviltä, vaikka olisin mennyt nukkumaan minuutti hiustenpesun jälkeen.

Kerran kirkkoon lähtiessä hiukseni näyttivät likaisilta ja latteilta. Niinpä keksin laittaa kerrankin hiukset kiinni ja vedin tiukan ponnarin Jennifer Lopezin Me Naiset -ledessä olleen kuvan innoittamana. "Näytät upealta!" sanoi ystäväni kirkkoreissulla. Täytyy siis laittaa hiukset toisenkin kerran kiinni :).

PS. Kameramme on takkuillut viime aikoina. Niinpä jouduin ottamaan uudet todistuskappaleet kampauksesta enkä löytänyt mustaa hiusrenksua. Eihän tuollaisia tyylimokia voi tehdä, vaikka tämä nyt ei mikään muotiblogi olekaan ;).

2 kommenttia:

LS kirjoitti...

Miksikäs sitä sanotaankaan, hätäponnariksi? Kun pannaan likainen tukka kiinni, ettei se näyttäisi likaiselta. Sellaiseksi tosi upea :-).

Elina Koivisto kirjoitti...

Joo, hätäponnarille tulee varmaan useammankin käyttöä :)