Free counter and web stats

keskiviikkona, huhtikuuta 11, 2012

Palautetta, please!

Blogini eli kultakauttaan vuonna 2008, jolloin kirjoitin 196 postausta. Jossain vaiheessa Facebookissa alettiin kommentoida ja tykätä statuksista. Sen seurauksena aloin viihtyä enemmän ja enemmän Facebookissa blogin kustannuksella, koska palautteen saaminen innosti minua päivittämään statuksia. Kaksi viimeisintä vuotta ovat olleet pohjanoteerauksia Elinan blogissa siinä mielessä, että päivitystahtini on ollut aika surkea. Siitä huolimatta blogissani on riittänyt mukavasti lukijoita. Tosin en tiedä, minkälaisia vierailuja tänne on tehty. Luulen, että aika usein sivulleni on eksytty googlaamalla. Ennen joulua kävijätilastot olivat huipussaan, koska monet päätyivät sivustolle etsiessään nuotteja Taivas sylissäni -kappaleeseen.

Kommenttien lukumäärä on vain vähentynyt blogissani. Sen vuoksi pyysin taitavaa Neitiä asentamaan blogiini toiminnon, jolla saa kätevästi annettua positiivista palautetta ilman, että täytyy muotoilla kommenttia. Tästä lähtien voitte helposti raksittaa, jos tekstini on mielestänne ihana, hauska tai mielenkiintoinen. Negatiiviset kommentit voi kirjoittaa ihan itse suorana tekstinä. Tämä palautesysteemi auttaa minua vähän hahmottamaan sitä, minkä verran minulla on sellaisia lukijoita, jotka tulevat lukemaan tuoreita tekstejäni eivätkä vain päädy googlettamalla johonkin vanhaan kirjoitukseeni.

Mielelläni otan vastaan ajatuksia ja ideoita siitä, minkälaisista aiheista haluaisitte minun kirjoittavan. Olen myös sangen kiinnostunut siitä, miten olette päätyneet lukijoikseni.


13 kommenttia:

seijap kirjoitti...

Täällä säännöllinen päivitysten lukija. Hyvä juttu tuo Neidin asettama raksi systeemi.
Kyllähän se niin on, että kun blogin ei tule kommentteja se vähän harmittaakin joskus.
Oikein siunattua kevättä teidän perheelle.

Anonyymi kirjoitti...

Täällä vakituinen lukija, huono kommentoija. Itsekseni hymähtelen ja jopa pohdin kommentin julkaisua. Usein kuitenkin päädyn siihen, että jätän kirjoittamatta, koska ajattelen, että kun nähdään, voidaan keskustella aiheesta. Ja vielä useammin käykin niin, että nähdään ja aihe unohtuu, koska juttuaiheita on niin paljon. Uusi peukutussysteemi onkin hyvä. Muistuttaa fb toimintoa. :)

Marjut

Kuninkaan tytär kirjoitti...

Eiks täs ookaan sitä "tykkää"-nappia :)

Kuninkaan tytär kirjoitti...

Eiks tässä ookaan sitä "tykkää"-nappia? :)

tiina kirjoitti...

Heips Elina!

Piipahdan ajoittain lukemassa juttujasi, olen eksynyt oman lukijani kautta blogiisi. Mielenkiintoisia, ajatuksia herättäviä ja kuitenkin niin tavallista arkea "pappiudesta huolimatta".
Meillä on syntynyt neljä lasta alle kolmessa vuodessa, mutta siitä huolimatta päätin ainakin piirtää rajaukset silmiini ja laittaa hiukseni joka päivä. Enkä suostunut jysähtämään verkkari-tennissukka-luukkiin. Asumme erittäin vanhoillisella alueella, joten näitä suurperheiden "äitihaamuja" on valtavasti, sitä vastaan halusin aina kapinoida ja olen mielestäni onnistunutkin.
Olen itse myös kuumeisesti kaipaillut kommentteja blogiini, sillä välillä naputtelu kamarinnurkassa on aika yksinäistä puuhaa. Sosiaalisena ihmisenä kaipaan siihenkin vuorovaikutusta.
Lapsemme on sairastanut leukemian, joten olen purkanut tuntoja kirjoittamalla. Vertaistuen merkitys on valtava, on sitten arjen pienistä asioista tai elämän suurista asioista kyse.
Joten käyn täällä yhä jatkossakin...

"Aurinkorantuja" teidän perheelle!

Tiina

Elina Koivisto kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne, naiset! Kuninkaan tytär: Voit tulkita kaikki napit tykkää-napiksi ;)

Tervetuloa Tiina lukijoideni joukkoon. Upeaa, että jaksat pitää huolta itsestäsi noin raskaassa elämäntilanteessa. Se on tosi tärkeää! Otan haasteen vastaan ja lupaan aina välillä kommentoida sinunkin blogiasi. Voimia ja siunausta!

Anonyymi kirjoitti...

Hei
Luen blogisi aina, on hyvä että ilmoitat siitä fb:ssä, niin tietää tulla tänne. Suinkaan aina en kommentoi, vaikka juttusi jäävät ajatuksiin.
Minusta on hyvä, että pitemmät jutut laitat tänne, fb:ssä lyhyempikin riittäisi kuin mitä tapanasi on :)
t. VE

LS kirjoitti...

Käyn välillä toiveikkaana katsomassa, olisiko blogissasi jotain mukavaa lukemista. Ja nyt on ollut entistä useammin, kiitos siitä!
Aloin lukea blogiasi, kun piispanvaalin aikaan kävit meillä, ja yhteisten tuttujen kautta taisin kuulla tästä :-).

Elina Koivisto kirjoitti...

Kiitos VE kommentistasi! Ennen oli paremmin, koska FB rajoitti statuksen pituutta. Nyt se antaa vapaasti rönsyillä eikä ajattele lukijaa :).

LS: Hauska, että "ilmiannoit" itsesi!!! Olen tosiaan yrittänyt taas olla ahkerampi blogisti. Teidän palautteenne innostavat taas kovasti kirjoitushommiin :).

kaisa jouppi kirjoitti...

Seurailen blogeja joitakuita säännöllisesti, mutta en läheskään aina laita kommenttia.
Pitääpä tehdä parannus.
Itse kaipaan myös oikein "mustaa valkoisella"-merkkiä omiin reportaaseihini.
Joihinkin katselemiini blogikirjoituksiin tulee välittömästi 1/2 tunnin julkaisemisen jälkeen 78(about)vastausta, vaikka blogisti kirjoittaisi vain, että on leiponut kakun, tai että on käynyt koirulia pissuttamassa.
Alahuulta purren kadeh...katselen tälläistä menoa.
Itse olen joskus uhonnut mielessäni lopettaa koko bloginpitohomman, mutta kun ei minusta ole FB-sakkiinkaan liittymään, niin pakko jatkaa.
(On sitä ihminen jo niin KONEELLISTUNUT).
Facebookissa olemistakin tosiaan kokeilin, mutta se se vasta stessaavaa oli :D

Joku kommentoija tuolla edellä kirjoitti, että lyhyemmätkin jutut sinulta riittäisivät, mutta olen tismalleen päinvastaista mieltä.
Jos jotkut, niin lyhyet viestit ja bloggaukset ottavat ilkeästi hermoihin.
Johtunee siitä, että itsellä on jopa vaikeuksia saada maitokauppareissu lyhyesti kirjoitetuksi.

Elina Koivisto kirjoitti...

Tuota samaa olken ihmetellyt, että joihinkin blogeihin tulee tosi paljon kommentteja, vaikkei olisi asiaa. VE tarkoitti, että Facebookissa teen liian pitkiä kirjoituksia. Tännehän ne sopivatkin paremmin. Taidamme olla molemmat aika monisanaisia :)

Henna Maria kirjoitti...

Hei, löysin blogisi hakemalla blogeja kristityille naisille. Sen jälkeen olen käynyt silloin tällöin kurkkimassa, onko uusia postauksia tullut. Kiva nähdä, että kirjoitat nyt enemmän! Itse kirjoitan blogiani naisille, joten on kiva lukea naisten ajatuksia uskosta ja elämästä.

Elina Koivisto kirjoitti...

Tervetuloa joukkoon, Henna Maria! Laitanpas sinun blogisi omalle listalleni :)