Free counter and web stats

torstaina, elokuuta 18, 2011

Vuosi, jolloin minusta tuli bloggaaja!

Vuosi 2006 on jäänyt mieleen työhön liittyvistä asioista. Tein sijaisuutta Vaasan suomalaisessa seurakunnassa lapsi- ja perhetyön pappina, olin tosi innoissani uusista haasteista ja kehitimme lapsi- ja perhetyön tiimin kanssa uusia kivoja juttuja. Suunnittelin myös muita hassuja ja innostavia projekteja, esim. yhteistyötä Wasa SportsClubin ja seurakuntien välille.


Olin tosi innostunut työstäni! Kuitenkin samalla hain töitä muualta, koska vakituisen paikan saaminen Vaasasta näytti vähän hankalalta. Kävin työhaastatteluissa Turussa ja Hesassa, mutten tullut valituksi. Minun hakuprosessini aiheuttivat sen, että Mies haki "seurakseni" myöskin etelästä töitä, kirkkoherran virkaa Järvenpäässä. Se prosessi työllisti myös minua aika paljon. Yhtenä osana vaalikampanjaa perustimme perheen kotisivut, joista Mies oli haaveillut jo pitkään, ja aloitin bloggaamisen. Elinan blogista tulikin muutamaksi vuodeksi yksi tärkeimmistä harrastuksistani. Toinen tärkeä harrastukseni oli jumppaaminen Wasa SportsClubilla, mikä antoi valtavasti voimia ja energiaa arkeen. Vaasasta muutettuamme jäin kaipaamaan kovasti BodySteppiä ja BodyPumppia sekä ihanan energisiä ohjaajia.


Kotielämämme Vaasassa oli tasaisen mukavaa ja helppoa, vaikka lapset olivatkin päivisin neljässä eri paikassa. Elämäämme helpotti huomattavasti se, että lasten harrastukset ja meidän työpaikkamme sijaitsivat samassa talossa kuin kotimme. Perheen kanssa teimme ihanan matkan Kosille, jossa nautimme täysillä leppoisasta lomaelämästä.


Syksyllä oli aihetta juhlaan. Pikkuveli meni naimisiin ihanan Hannan kanssa, ja äiti vietti komeat eläkejuhlat, joita varten isä oli salassa koonnut äidistä kertovan kirjan! Marraskuussa sain elämäni ensimmäisen viran Vaasan suomalaisesta seurakunnasta. Ilo virasta jäi kuitenkin lyhyeksi Miehen tullessa viiden päivän päästä valituksi Järvenpään kirkkoheraksi. Sosiaalisesti vuosi oli erittäin hyvä: sain paljon uusia tuttuja ja joitakin ystäviä. Aloin kotiutua suomenkieliseen Vaasaan juuri siinä vaiheessa, kun aloimme jo kaivaa lähtökuoppia :).

Ei kommentteja: