Free counter and web stats

perjantaina, lokakuuta 26, 2007

Saanko esitellä?

Internet on mukava leikkipaikka aikuisille. Luppoajalla siellä voi käydä tekemässä mitä mielenkiintoisimpia testejä. Vesa lähetti minulle eilen syyslomaltaan Sysmästä pari testitulostaan. Testiä, jossa arvioidaan tuleva kuolinpäivä, en halunnut tehdä. Minusta ne asiat täytyy jättää Herran käsiin. Kaiken lisäksi mieletön kahvinjuontini voisi testissä osoittautua riskitekijäksi, enkä suinkaan halua luopua pienestä paheestani, joka sopii papille kuin nenä päähän.

Sen sijaan säntäsin heti Hesarin sivuille tekemään testin, jossa tutkittiin, ketä julkisuuden henkilöä muistutan. Rakas mieheni muistuttaa testin mukaan luotettavaa ja karismaattista uutistenlukijaa Arvi Lindiä. Minä sen sijaan muistutan Merikukka Forsiusta!

Mitä olet mieltä? Oliko testitulokset luotettavia? Kuvaavatko ne meitä?

3 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Vesahan on ihan Arvi!
Tuo Merikukka oli kyllä aika yllättävä, mutta niin oli omanikin: Tanja Saarela. Ei mitään asiapitoisimpia poliitikkoja nämä meidän julkkisminät!
En tiedä,mitä nyt vastasin toisin, kun joskus aiemmin sain samasta testistä tulokseksi Tanja Poutiaisen - se oli jotenkin armollisempaa...

Anonyymi kirjoitti...

Jaa..a. Arvi Lind vielä menettelee, harkitseva ja rauhallinen. Mutta Merikukka? Vaikka enhän minä häntä tunne. Menevä, iloinen, aikaansaava. Kyllä ne ominaisuudet sinuun sopivat.

mummeli kirjoitti...

Minäkin tein testin, joka kertoi kuinka vanhaksi elän. Vastaus oli liki 90 vuotta. Terveet elämäntavat vissiin antavat vuosia noinkin paljon, jos Herra suo. Mutta minä en haluaisi elää noin vanhaksi. Mitäs siihen sanotaan. No, onneksi elämän pituus on Jumalan kädessä!