Free counter and web stats

maanantaina, syyskuuta 04, 2006

2.9. Järvenpään kävelykatu Jannella

Olen mukana mielenkiintoisessa prosessissa. (Hain keväällä Järvenpään seurakunnan kirkkoherranvirkaa, jos et ole vielä kuullut). Prosessiin on jo tähän mennessä kuulunut mielenkiintoisia tehtäviä, joita voi lukea Järvenpään seurakunnan nettisivuilta (www.jarvenpaanseurakunta.fi)

Lauantaina 2.9. oli Järvenpään kävelykatu Jannella ensimmäinen kirkkoherravaaliehdokkaiden esittely. Seurakunta oli pystyttänyt keskeiselle paikalle vaaliteltan, ja väkeä oli paljon liikkeellä. Teltalla oli mukana myös seurakuntavaaliehdokkaita esittelemässä omia vaaliteemojaan.

Meitä kahta kirkkoherranvaaliehdokasta haastateltiin kahteen otteeseen. Kysymykset olivat hyviä ja haastavia ja antoivat hyvää pohjustusta tulevaan vaalipaneeliin, joka pidetään 4.10. Yleisökin sai esittää kysymyksiä, ja kysyttävää riittikin monista eri aiheista.

Parin tunnin tapaamisaika kului todella nopeasti ihmisten kanssa keskustellessa. Esillä olivat mm. jumalanpalveluselämä, diakonia ja lähetystyö. Mielenkiintoisia kohtaamisia ja keskusteluja. Mielenkiinnolla odotan tulevaa vaalipaneelia.
Vesa

Ei kommentteja: