Free counter and web stats

torstaina, marraskuuta 20, 2008

Aina valmiina poseraamaan!Muutama viikko sitten sanoin miehelleni, että haluaisin päästä johonkin valokuvattavaksi. Katsoin hääkuviamme ja totesin, että niiden ottamisesta on kulunut aikaa ihan mielettömän paljon, 12 vuotta. Olen aina nauttinut poseraamisesta ja ollut kunnon partiotytön tavoin valmis hymyilemään, jos patsaan tai jonkin muun yhtä tärkeän paikan eteen on tarvittu mallia. Niinpä kavereideni nuoruuden valokuva-albumit ovat pullollaan kuvia minusta, kun taas omat kansioni ovat harvinaisen tyhjiä. Eihän minulla ole koskaan ollut edes omaa kameraa! Viime vuosina perheessämme on keskitytty tietysti lasten kuvaamiseen eikä minusta ole kovinkaan paljon onnistuneita otoksia.
Viime viikolla työtoverini soitti minulle ja kertoi saaneensa sähköpostia, jossa etsittiin pappia valokuvausta varten. Valokuvauksen opiskelija halusi tehdä kuvasarjan papista. Työkaverini ei ollut kiinnostunut malliksi alkamisesta, eikä opiskelijan aikataulutkaan taineet sopia hänelle. Niinpä hän soitti ystävällisesti minulle ja kysyi, kiinnostaisiko tehtävä minua. Mieleeni muistui heti keskusteluni Vesan kanssa. "Tämä on taas tätä Jumalan huumorintajua", ajattelin mielessäni, ja vastasin myöntävästi.

Valokuvauksen opiskelija Roope Permanto kertoi etukäteen, että hänen tehtävänään oli tehdä kuvasarja jostain aatteen tai ideologian edustajasta. Niinpä hän halusi toteuttaa kuvauksen Paavalinkirkossa. Kuvausvaatteiksi hän suositteli vaatteita, joissa minun on mukava ja hyvä olla. Vaatteiden valitsemisessa sain apua siskoltani ja kälyltäni, jotka olivat sopivasti edellisenä päivänä kyläilemässä. Halusin vaatteet, jotka ilmentäisivät minua pappina. Niinpä päädyimme virallisen housupuvun sijasta rennompaan kauluspaidan ja liivimekon yhdistelmään.

Roopella oli selkeä näkemys siitä, millaisia kuvia hän halusi ottaa. Yhteistyö oli sujuvaa ja mukavaa. Jo seuraavana päivänä sain sähköpostiini kuvaussession tulokset: kolme erilaista kuvaa Elinasta ideologiansa edustajana Paavalinkirkossa. Kiitos Roope!
5 kommenttia:

pikkupappi kirjoitti...

Tosi hyvännäkösiä kuvia. Susta vois tulla seuraava Suomen huippumalli ;)

seikkailuni kirjoitti...

Hienoja kuvia! Olisi mukava nähdä kuvia useamminkin, edellinen kuva blogissasi näkyisi olevan heinäkuulta 2007. Hyvää alkavaa talvea koko perheelle!

Säde

Silvola kirjoitti...

Kauniita, seesteisiä ja tunnelmallisia kuvia!!! t. Kaisa

Anonyymi kirjoitti...

Elina ihania kuvia!! Olet niin mahdottoman kaunis. Ja luonnossa muuten kyllä vieläkin kauniimpi. :)

Marjut

Elina Koivisto kirjoitti...

Paljon kiitoksia kauniista kommenteistanne! Pikkupapille toteaisin, että ennemminkin Seppälän kampanjaan "Oman elämänsä huippumalli :)", sitähän me kaikki olemme!