Free counter and web stats

torstaina, toukokuuta 08, 2008

Hengellisellä musalla menee lujaa!

Tänään luin Kotimaa-lehden verkkosivuilta iloisia uutisia. En olekaan ainoa Simojoen ja suomalaisen hengellisen musiikin fani. Tällä gospeliksi Suomessa kutsuttavalla musiikkityylillä menee nyt todella lujaa, lujempaa kuin koskaan. Suomen virallisella albumilistalla on tällä viikolla 30 parhaan joukossa peräti viisi hengellistä levyä. Kaikki ovat minunkin suuria suosikkeja. Joukossa on EXIT, EtCetera, Samuli Edelmann, HB sekä Simojoki-Kaskisen juhlakiertueen levy taivas on tie.

Samuli Edelmannin virsilevy on keikkunut listalla Kotimaan mukaan jo 25 viikkoa. Ja syksyllähän ilemstyykin sopivasti jo Samulin toinen virsilevy. Onko tämä 2000-luvun herätystä, kun ihmiset kohtaavat Jumalan hyvin tehdyn hengellisen musiikin kautta? Halleluja!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti tämä on herätystä eikä pelkkää uskonnolista tunteilua. Herätykseen kun liittyy aina myös oman syntisyytensä tiedostaminen ja parannuksen tekeminen.
"Kääntykää ja tehkää parannus" kehottaa Sana.
Opri

Elina Koivisto kirjoitti...

Niinpä, mutta musiikin kautta Jumala voi herätellä ihmisiä ja sitä kautta antaa synnintunnon. Kaikilla näillä levyillä on sellaisia kappaleita, jotka tuovat esille Jumalan pyhyyttä ja rakkautta. Uskon siihen, että kun levyt on tehty rukouksen hengellä Jumalan kunniaksi tuovat ne satoa Jumalan aikataulun mukaan.