Free counter and web stats

tiistaina, maaliskuuta 10, 2009

Upeaa, loistavaa, mahtavaa,

Eilen olin innostavassa kokouksessa, jossa Helsingin seurakuntayhtymän UskoToivoRakkaus-kampanjan yhdyshenkilöille pidettiin tilannekatsaus siitä, missä projektissa mennään. Välillä olen ollut kokouksissa avoimestikin melko kriitiinen, mutta eilen kuuntelin koko kokouksen ihastuneena hienoja aikaansaannoksia.

UTR-kampanja on saanut voimakasta tukea Suomen Pipliaseuralta, joka yksityisen lahjoituksen avulla voi panostaa raamattutyöhön pääkaupunkiseudun nuorten ja nuorten aikuisten parissa. Kyseessä ei siis ole testamenttilahjoitus, vaan joku Raamatulle omistautunut ihminen on tehnyt ymmärtääkseni 300 000 euron lahjoituksen jo eläessään. Sillä rahalla tuotetaan laadukkaita, nuorekkaita ja trendikkäitä Jumalan Sanan lukuun innostavia painotuotteita. Huikeaa!

Projektiin liittyy myös blogi, jossa Luukas Härkönen tekee tutkimuksia siitä, mitä Jumalan Pojalle tapahtui 1980-luvulla Helsingissä. Kannattaa käydä tutustumassa osoitteessa http://luukasharkonen.blogspot.com. Blogin yksi kirjoittaja oli ainakin niin ihanan innostunut projektista, että ajattelin liittyä sekä lukijaksi blogiin että faniksi Facebookissa. Kokouksessa kuulin huhuja, että Luukaksen tutkimuksissa olisi tapahtumassa suuria edistysaskeleita aivan lähiviikkoina. Jännittävää!

Syksyn kokouksessa valitin sitä, ettei kampanjaan liity tarpeeksi nuorille aikuisille tarkoitettuja huokeita tapahtumia. Enää minun ei tarvitse valittaa sitäkään. UskoToivoRakkaus-kampanja ja Suomen Pipliaseura järjestävät nimittäin yhdessä Munkkiniemen seurakunnan kanssa kevään aikana ilmaisen elokuvasarjan "Pääosassa Jeesus -seitsemän Kristus-hahmoa elokuvissa". Konseptiin kuuluvat asiantuntijan alustus, teetä ja leffa Munkkiniemen kirkossa (Tiilipolku 6) seitsemänä torstaina. Loistavaa!

Tällä viikolla (to 12.3.) on teemana Musta Jeesus, josta alustaa Tansaniassa lähetystyössä toiminut pappi Olavi Heino. Elokuvana on Hotelli Ruanda, joka Miehen mukaan on todella koskettava. Muistan, miten Mies oli elokuvan nähtyään pitkään järkyttynyt siitä, kuinka paha ihminen voikaan olla.  

Kevään muina jäljellä olevina teemoina ovat Fantasian Jeesus, Naishahmoinen Jeesus ja Hauska Jeesus. Sarja päättyy pitkäperjantaina Kirjoitusten Jeesukseen, jossa elokuvana näytetään Passion of Christ. Lisätietoja elokuvasarjasta löytyy osoitteesta  www.uskotoivorakkaus.fi. Muutenkin kannatta käydä vilkaisemassa sivustoa, josta löytyy nykyään mm. videoitu Päivän sana jokaiselle päivälle.
5 kommenttia:

pikkupappi kirjoitti...

Toi blogi on aivan helmi! Heti alkoi päässä raksuttaa, että miten tuota voisi hyödyntää riparilaisten kanssa...

mm kirjoitti...

Tänään blogissani annoin sinulle tunnustuksen. Kiva, että bloggaat.

Elina Koivisto kirjoitti...

Kiitos taas kommneteistanne!

Hienoa, pikkupappi, että vinkistäni oli iloa. Ihanaa, että olet noin innokas!!!

Kiitos, mm, tunnutuksesta! Arvostan sitä suuresti!

savisuti kirjoitti...

Kiitos infosta! Kaivoin netistä vähän lisää tietoa ja olin ystäväni(muslimi) kanssa tänään katsomassa Munkassa Hotelli Ruandan. Alustus oli hyvä, elokuva järkyttävän vaikuttava ja jälkikeskustelut teejatkoilla kiinnostavia. Ystäväni kysyi kotimatatkalla, lähtisinkö hänen kanssaan sinne ensi viikollakin! :o)

Elina Koivisto kirjoitti...

Hienoa, Savisuti! Todella kiva kuulla, että pääsit ystäväsi kanssa iltaan. Sanaa on hyvä pistää muutenkin kiertämään, kun sarja on aika ainutlaatuinen.