Free counter and web stats

lauantaina, toukokuuta 23, 2009

Ihana blogiystävä



Sain tänään Mansikilta (http://maru-mansikki.vuodatus.net) tunnustuksen "Ihana blogiystävä!" Vähän aikaa sitten sain saman tunnutuksen Finkinjalta, joka pitää blogia "Elämää kukkulalla".

Annan tunnustuksen "Ihana blogiystävä" eteenpäin uskolliselle kommentoijalleni pikkupapille, joka kirjoittaa teräviä ja mielenkiintoisia kirjoituksia uskosta ja elämästä (http://pikkupappi.blogspot.com)

Lisäksi annan saman tunnustuksen takaisin sympaattiselle ja elämäniloiselle Finkinjalle (http://finkinja.blogspot.com), joka ilahduttaa iltojani myös hyvällä musiikilla. 

Kolmantena annan tunnutuksen kirlahille, joka kirjoittaa monipuolisia ja mielenkiintoisia tekstejä kahdessa eri blogissaan "Kielten ihmeellinen maailma" (http://kirlah-kielet.blogspot.com)    ja "Kieltenopen päiväkirja" http://kirlah.blogspot.com.

Kiitos teille ihanat blogiystävät ja kaikki te uskolliset lukijat, jotka vierailullanne "Elinan blogissa" innostatte minua kirjoittamaan!
















3 kommenttia:

finkinja kirjoitti...

Kiitos Elina tunnuntuksesta:)

Minulla olisi pieni pyyntö ... muistaisitteko rukouksissanne näinä päivinä miestäni Kolia. Tiedän että kaikki menee hyvin, mutta muutama "vinkki" tuonne ylös ei ole koskaan liikaa:)

Maria Puotiniemi kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta :)

Elina Koivisto kirjoitti...

Hei Finkinja! Tietysti rukoilen puolestanne! Esirukouksessa on valtava voima!